Bestuur

Lies Hardeman, Chic & Shanty, Vrouwenkoor Brummen Lies Harleman, voorzitter


Geboren in Groningen, maar al 46 jaar woonachtig in de gemeente Brummen, waarvan 20 jaar in Brummen en 26 jaar in Leuvenheim. Zingen doe ik al mijn hele leven, is het niet op een koor, dan wel luidkeels ergens in huis. Ik zing vanaf de oprichting bij dit leuke koor en verricht daarnaast met veel plezier de taak van lady speaker. Sinds eind 2015 ben ik tevens voorzitter. Naast zingen schrijf ik graag, werk me een slag in de rondte in mijn tuin en doe ik vrijwilligerswerk.

 nancy2 Nancy Oldenbeuving, secretaris

Per 1 oktober 2019 secretaris van dit gezellige koor. In het dagelijks leven ben ik nog parttime werkzaam bij het “Wijn- en Drankenhuys Brummen” en in mijn vrije tijd vrijwilligster bij “De Zonnebloem”. Naast  zingen en lezen, kan ik me helemaal uitleven in het schilderen van, bij voorkeur, portretten.

DSC06567 (2)  Ada Hulleman, penningmeester

Ik ben de nieuwe penningmeester van het koor.
Ik woon in Dieren, ben vrijwilliger bij het Inloophuis en secretaris van de klaverjasclub. In de zomer ga ik graag samen met mijn vriend met de camper op stap, vooral naar gebieden waar het nog niet zo toeristisch is. Verder vul ik naast zingen en klaverjassen mijn vrije tijd met fietsen, lezen, zwemmen, sporten, puzzelen en ik ga graag uit eten.

Marianne Bredius, bestuurslid

Ik ben Marianne Bredius, geboren in 1951 en woonachtig in Dieren. Heb ruim 30 jaar gewerkt in de modebranche. Mijn hobby’s zijn: lezen, kunst en cultuur. Ik heb een aantal jaren schilderles gehad en ben creatief (met naald en draad). Verder hou ik van muziek en zingen,  heb ik 7 jaar gezongen bij Music for All in Dieren. Sinds mijn pensionering ben ik vrijwilligster geworden bij Kunst en Cultuurbedrijf  RIQQ in gemeente Rheden.

.

Gerda van Schooten-Marsman, Chic & Shanty, Dameskoor Brummen Gerda van Schooten-Marsman, bestuurslid


Mijn naam is Gerda van Schooten-Marsman, geboren op 21 juni 1949 en ik woon in Warnsveld. Ik ben al 42 jaar getrouwd met Willy van Schooten. We hebben 2 kinderen: een dochter Maaike en een zoon Jan Willem. Maaike heeft een zoon Matthijs, ons kleinkind. Mijn hobby’s zijn: natuurlijk zingen. Daarnaast vind ik sporten erg leuk en fiets ik veel. Verder geef ik één dag in de week beweeglessen aan ouderen in Zutphen en Almen.