Bestuur

 

Lies Hardeman, Chic & Shanty, Vrouwenkoor Brummen

Lies Harleman, voorzitter

 

“Ik ben geboren in Groningen en kwam in 1970 in Brummen te wonen. Twintig jaar later vond er een verhuizing naar Leuvenheim plaats, waar ik nog steeds met veel plezier woon. Zingen doe ik al mijn hele leven, is het niet op een koor, dan wel luidkeels ergens in huis. Ik zing vanaf de oprichting bij dit leuke koor en verricht daarnaast met veel plezier de taak van lady speaker. Sinds eind 2015 ben ik tevens voorzitter. Naast zingen schrijf ik graag, werk me een slag in de rondte in mijn tuin en doe ik vrijwilligerswerk”.

 

 nancy2

Nancy Oldenbeuving, secretaris

 

Van huis uit bibliothecaris, maar ook jarenlang met plezier in de drankenhandel gewerkt. Sinds een tijdje ben ik met pensioen, zodat ik me naast het zingen en boeken lezen, helemaal kan uitleven in het schilderen van bij voorkeur portretten en dieren. Ook de kleinkinderen houden me bezig; oppassen is geweldig.

 

 

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is anki.jpg

 Anki Wortel, penningmeester

 

Geboren en getogen in Eindhoven. Sinds 1978 woonachtig in Zutphen en van daaruit in 2005 verhuisd naar Brummen. Sinds kort weer woonachtig in Zutphen. Hobby’s: lezen, puzzelen, bridgen, wandelen, tuinieren en natuurlijk zingen.

Marianne Bredius, bestuurslid

 

Ik ben Marianne Bredius, geboren in 1951 en woonachtig in Dieren. Heb ruim 30 jaar gewerkt in de modebranche. Mijn hobby’s zijn: lezen, kunst en cultuur. Ik heb een aantal jaren schilderles gehad en ben creatief (met naald en draad). Verder hou ik van muziek en zingen,  heb ik 7 jaar gezongen bij Music for All in Dieren. Sinds mijn pensionering ben ik vrijwilligster geworden bij Kunst en Cultuurbedrijf  RIQQ in gemeente Rheden.

.

Marleen de Ruijter, bestuurslid.

Ik ben Marleen de Ruijter, getrouwd en moeder van een zoon en een dochter en oma van 3 kleinkinderen. Sinds november 1979 woon ik in Dieren en daarvoor in Leidschendam. Ik ben nog niet zo lang bij dit gezellige koor. Ik heb jaren in de gezondheidszorg gewerkt en ben sinds kort als vrijwilliger (chauffeur) op de buurtbus. Mijn hobby’s zijn, naast het zingen, zwemmen en tuinieren.